Wat doe ik?
Readings

Bent u op zoek naar antwoorden op vragen over uw leven, relatie, werk of studie? Twijfelt u of u op de goede weg zit? Ik kan u helpen met een boodschap van mijn gidsen of uw overleden dierbaren. En op die manier kunt u inzicht krijgen in uw leven.

 

Er zijn verschillende soorten readings die u kunt kiezen:

 

Persoonlijke reading
Ik kan u helpen om duidelijkheid te krijgen over uzelf als steuntje in de rug.
In het begin hoeft u niets te vragen of te vertellen over uzelf want mijn gidsen weten een aantal belangrijke boodschappen voor u. De reading kan u inzicht geven. Klik hier om te reserveren.
 
Klik hier voor praktische informatie
.
 

Fotoreading
Wilt u meer weten over uw overleden dierbare? Of heeft u een vraag over uw familie of andere relaties? Dan kan ik eerst via een foto of voorwerp contact zoeken met hem of haar. De reading kan u inzicht geven in thema’s die voor u en uw relaties belangrijk zijn. Klik hier om te reserveren.
 
Klik hier voor praktische informatie

 

De reading voor een dier
U kunt bij mij komen met een meegebrachte foto of voorwerp van uw dier. Indien gewenst, kan ik bij uw thuiskomen om met uw dier contact te maken.
Ik communiceer met uw dier om hem te laten vertellen en uw vragen te beantwoorden.
De reading kan u inzicht geven in wat uw dier nodig heeft wat betreft uw verzorging/liefde, het omgaan met andere dieren. En u kunt inzicht krijgen in zijn verleden. Door de duidelijke antwoorden kunt u leren wat uw dier voelt, wenst en ervaart en kunt u uw liefde voor uw dier nog beter tonen.
Klik hier om te reserveren.
 
Klik hier voor praktische informatie
.
 

 

Groepsreading
U kunt ook in een groep een reading krijgen. Denk aan een avond met vriend(inn)en of familie. U kunt elkaar steunen.
Ieder mag maximaal een foto meenemen van een overleden dierbare of een familielid of een andere relatie. Op die manier kan ik uw vragen beantwoorden.  
Klik voor meer informatie.

 

Zaalreading
Ik organiseer geregeld readings voor grotere groepen. Wilt u een boodschap van uw overleden dierbare ontvangen? Heeft u een vraag over uzelf, uw familie of andere relaties? U kunt maximaal een foto meenemen zodat u een korte en krachtige boodschap kunt ontvangen over thema’s die voor u en/of uw relaties belangrijk zijn. U kunt op mijn website onder “agenda” kijken wanneer er een zaalreading is. Klik hier naar de agenda.
 
U kunt ook contact met mij opnemen als u een zaalreading wilt organiseren. Deze kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Vraag gerust meer informatie via info@vincentblom.com.

 

Beurzen
Ik ben op verschillende paranormale beurzen aanwezig en geef daar individuele readings en soms een zaalreading (dier en mens) Klik hier naar de agenda.

 
Workshop “Intuitief tekenen”
Het mooie van deze workshop is dat u niet hoeft te kunnen tekenen. Het gaat er vooral om wat u vanuit uw gevoel op papier zet. Denk aan een avond met vriend(inn)en of familie. U kunt elkaar steunen. Deze kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Klik voor meer informatie.

Nieuws
  |  

Praktisch
  |  

Reserveren
  |  

Contact
  |  

Reviews
  |  

Privacy & Disclaimer
WhatsApp: 06 394 556 16. Email: info@vincentblom.com