Wat ik doe:
De Reading

 

Een reading is het ontvangen van gewaarwordingen, die in mij opkomen en verschijnen. Deze gewaarwordingen kunnen bestaan uit woorden, beelden, geluiden en soms ook geuren. Ze kunnen een boodschap bevatten voor u, die de reading heeft gevraagd. Een boodschap van een overleden dierbare. Of van iemand in uw leven die voor u belangrijk is.

 

 

Er zijn verschillende soorten readings mogelijk:

 

Fotoreading
Een reading is een manifestatie van de bijzondere band die ik heb met mijn gids Gazoef. Samen ontvangen we inzichten en fragmenten, die worden opgeroepen door mensen, maar ook door foto’s en voorwerpen van mensen (zoals sieraden of andere persoonlijke eigendommen). Zo kan ik via een foto bijvoorbeeld antwoorden geven op vragen die nog niet voor uw overleden dierbare zijn opgelost, en hen zo rust bieden. En antwoord geven op vragen die u zelf nog bezighouden.
 

 

Persoonlijke reading
Inzichten kunnen ook gaan over uzelf. Over wat de toekomst u kan brengen, of wat achtergronden kunnen zijn van een gevoel van onrust of onzekerheid. Of misschien over een engel waarvan u de nabijheid voelt. Bij een persoonlijke reading vertelt mijn gids mij iets over datgene dat voor uzelf belangrijk is. Zoals over een gebeurtenis in het verleden, of wat er gebeurt in uw leven nu. In uw relatie, in uw werk en carrière, of eenvoudig in uw eigen innerlijke levensgeluk. Inzichten die u een nieuw toekomstperspectief kunnen geven.
 

 
De reading voor een dier.
Een dier kan zich niet altijd zó uiten dat mensen het begrijpen. Daarom communiceer ik met dieren. Zodat u er achter kunt komen wat er belangrijk is voor uw dier, en wat er misschien mis is – op het gebied van de gezondheid, het gedrag van het dier, en de omgang met andere dieren. Een reading kan uiteraard in de nabijheid van het dier zelf, maar ook met behulp van een foto, of een riem, deken of dierenspeelgoed. Door een reading leert u hoe u het leven voor uw dier kunt verbeteren, en hoe u uw verzorging van het dier daarop kunt afstemmen. Door te leren wat een dier voelt, wenst en ervaart, kunt u uw liefde voor uw dier nog beter tonen.

 

Lees ook de informatie over een consult.

 

 

 

 

 

Nieuws
  |  

Consult
  |  

Contact
  |  

Referenties
  |  

Privacy & Disclaimer
Avondrood 28, 5923 KX Venlo. SMS/WhatsApp: 06 394 556 16. info@vincentblom.com