Over mij:
Vincent Blom

 

Ik ben Vincent Blom. Ik ben de jongste van 5 kinderen, en opgegroeid in een liefdevol gezin. Toen ik 3 maanden oud was, kreeg ik een hersenvliesontsteking. Daardoor ben ik doof geworden. Maar ik kan wel communiceren met mensen die horen. In mijn kinderjaren heb ik een aantal spirituele ontmoetingen gehad.

 

 

Toen ik 8 jaar was, verscheen een vriend aan mij, en vertelde dat hij niet meer met me kon komen spelen, omdat hij niet meer leefde. Enkele ogenblikken daarna kwam ik thuis, en zag dat mijn ouders verdrietig waren. Mijn vader vertelde me, dat mijn vriendje verongelukt was. Ik wist niet goed wat ik met dit alles aan moest.

 

Mijn intuïtie was zo sterk dat ik precies wist wie de mensen waren die ik ontmoette. Ik had soms moeite om mensen te geloven, want een stemmetje in mijn hoofd vertelde over die mensen een ander verhaal. Ik heb veel van mijn moeder over spiritualiteit gehoord en geloofde niet wat ze zei. Ze voelde dat er iets bijzonders met me was – daar moest ik om lachen, want ik nam het helemaal niet serieus.

 

Na mijn middelbare school kreeg ik vaker het stemmetje in mijn hoofd. Ik dacht dat het van een implantaat kwam. Ik raakte depressief want ik kreeg vervelende berichten van het stemmetje. Nadat ik over Reiki had gehoord, besloot ik die behandeling te volgen, bij een medium. Het hielp mij zo goed dat de pijn al snel weg was. Vanwege dit succes maakte ik een afspraak met het medium voor mijn levensvragen. Tijdens dit consult gaf ze aan dat ik hoog-gevoelig en paranormaal was.

 

Ze adviseerde me om veel wandelingen te maken. Ik ben toen veel in de bossen gaan wandelen, want het is er mooi, en groots. Tijdens deze wandelingen kon ik duidelijk contact maken met het stemmetje. Hij vroeg of ik hem volgen kon, en wees me de weg naar de mooiste plekken in de voor mij onbekende bossen. Ik begreep langzaam wat hij bedoelde. Hij liet de grond trillen, het leek wel of er een trein langs kwam. Zo ontdekten we hoe we met elkaar konden communiceren. Heel bijzonder allemaal. Uiteindelijk besloot ik dat ik met deze gaven andere mensen wilde helpen.

 

Tijdens een reading brengen mijn gids Gazoef en ik, op verzoek, een verbinding tot stand met een overleden of levende dierbare. Ik vertaal wat deze dierbare via dit contact aan mij aanreikt in woorden, en vraag of er een belangrijke boodschap is. Gazoef biedt troost. Zo kunnen we helpen om verdriet te verzachten, en meer duidelijkheid te geven. Bij een persoonlijke reading geeft Gazoef de goede weg aan voor de toekomst. In werk, in liefde en in gezondheid.

 

 

 

Lees hier het verhaal over Rob, mijn overleden vriend, in het Blog.

Nieuws
  |  

Consult
  |  

Contact
  |  

Referenties
  |  

Privacy & Disclaimer
SMS/WhatsApp: 06 394 556 16. info@vincentblom.com