Consult

Je bent van harte welkom voor het langskomen voor een consult. Maak hiervoor een persoonlijke afspraak. Hieronder vind je meer informatie over mijn readings.

 

 

 

Fotoreading: welke foto?
Als je een foto meeneemt, kies dan indien mogelijk een foto waarop de persoon als enige staat afgebeeld, en duidelijk zichtbaar en scherp is. Vooral de ogen, oren en mond zijn hierbij belangrijk. Neem geen ingelijste foto mee – het is belangrijk voor mij om een tastbare foto te gebruiken. Daarom is een foto, weergegven op een mobiele telefoon, ook niet bruikbaar. Het mag een zwart-wit foto zijn.

 

Vertrouwenspersoon meenemen?

Je kunt iemand meebrengen naar een consult, als je je daardoor meer op je gemak voelt. Meldt dit dan graag even vooraf. Het is niet altijd een goed idee, want iemand kan, door zijn of haar aanwezigheid, een storing geven. Een reading is gevoelig, en het kan zijn dat ik dan niet alle boodschappen zuiver kan ontvangen.

 

Wat gebeurt er tijdens een reading?

Een reading vindt gewoon plaats aan een tafel. Ontspannen. Aan het begin is het voor mij prettig als je niet direct vertelt wie (en hoe) je bent, of wat je graag wilt weten. Dan kan ik eerst ‘horen’ wat mijn gids over je weet. Dat is voor mij een goede voorbereiding, en het geeft me vertrouwen om de reading met alle aandacht te kunnen doen. Daarna kun je uiteraard alles vragen wat je wilt weten.

 

Ik ben doof, en in het kort wil ik aangeven wat dat betekent voor een consult, zodat je hier op bent voorbereid, en er niet door wordt afgeleid. Dat is niet nodig – ik ben gewend aan horende mensen, en kan praten. Het helpt als je recht naar mij kijkt als je iets vertelt, of wilt vragen, zodat ik je beter kan begrijpen. Je kunt ook gebruik maken van een pen en schrijfblok, die aanwezig zijn.

 

Tijdens een reading gebruik ik ook een computer, en typ daarop wat ik ontvang van mijn gids(en). Je kunt op het computerscherm op je gemak meelezen wat ik hoor, voel en zie. Een reading duurt een uur. Na de reading krijgt je de tekst die ik heb gemaakt per e-mail toegezonden. Alle readingen die ik geef blijven strikt vertrouwelijk.

 

 

Praktisch

Mijn praktijk is op de derde etage – als je slecht ter been bent, kan ik je ook thuis bezoeken. Als je buiten Venlo woont, vraag ik daarvoor een vergoeding van de reiskosten. Deze vergoeding bedraagt € 0,19 per kilometer(de afstand in kilometers wordt bepaald met behulp van Google Maps).

 

Consult op afstand
Indien je de afstand naar Venlo te groot vindt, kunt je ook kiezen voor een consult via Whatsapp of Skype. In dit geval gelden een aantal spelregels: de vergoeding voor het consult dient vooraf per overschrijving te zijn voldaan, en de (fysieke) foto voor de reading dient door mij per post te zijn ontvangen. Neem even contact met mij op als je meer informatie over deze mogelijkheid wilt.

 

Consultprijs

De consultprijs bedraagt € 40 (inclusief 21% btw) per sessie van één uur. Indien je een afspraak minder dan 24 uur van te voren afzegt, breng ik 50% van de consultprijs in rekening. Twijfel je of je een afgesproken consult wilt laten doorgaan? Dan vindt ik het fijn als je mij vertelt waarom. Misschien kan ik je gerust stellen door er over te praten, en je helpen om met meer vertrouwen toch te komen. Welkom!

 

 

Gegevens
Kamer van Koophandel nr.  67873359
Bank: NL83 KNAB 0255 7911 94 t.n.v. V.M. Blom.

Nieuws
  |  

Consult
  |  

Contact
  |  

Referenties
  |  

Privacy & Disclaimer
SMS/WhatsApp: 06 394 556 16. info@vincentblom.com